Produkte

Total Stations

Matjet gjeodezike nuk kane qene kurre me pare kaq te thjeshta dhe komode, sa me stacionet totale te Leica Geosystems.

GNSS Systems

Leica Geosystems ofron sistemin ideal per çdo aplikim GNSS. Teknologji e fuqishme GNSS per saktesi te pakrahasueshme.

GNSS Reference Networks

Zgjidhje inovative per rrjet reference nga Leica Geosystems - duke siguruar korrigjime nga nje stacion i vetem referimi ose nje sere sherbimesh nga nje rrjet RTK.

Laser Scanners

Laserscanner te Leica Geosystems ofrojne vlerat me te larta si gjatesi kapjeje, Shpejtesi matjeje dhe Cilesi te dhenash: Zgjidhja me e mire per te gjitha kerkesat 3D-Laserscanning.

Levels

Leica Geosystems ofron gamen me te plote dhe me te fuqishme te niveleve ne treg sot.

GIS Collectors

Leica Zeno Seria-GIS: precision, rezistence dhe zgjidhje te gjithanshme, cka i mundeson ekipit tuaj mobil informacione gjeodezike te pakufizuara.

DISTO™ & Lino

Leica DISTO™ & LINO per matje lazer automatike te linjave dhe pikave. E disponueshme me teknologjine e gjelber lazer dhe 3D per matje pike per pike.

3D Imager

Matje profesionale 3D ne kohe reale me foto.

Kontakto per cmimin