Leica RTC360 3D

Leica RTC360 3D teknologjia realitet perftuese e cila kombinon nje lazer skaner me performance te larte dhe aplikacion mobile per te kapur dhe regjistruar skanime ne kohe. Leica RTC360 3D mundeson perdoruesve te dokumentojne dhe kapin mjediset e tyre ne 3D, duke permiresuar efikasitetin dhe produktivitetin në terren dhe ne zyre permes pajisjeve dhe software-it te shpejte, te thjeshte per tu perdorur, te sakte dhe te levizshem.
Skaneri 3D RTC360 lazer eshte zgjidhja e duhur per profesionistet per te menaxhuar kompleksitetin e projekteve me teknologjine e sakte 3D.
  • Shume e levizshme, shume e automatizuar, intuitive dhe e dizajnuar per produktivitet maksimal, zgjidhja RTC360 kombinon ne menyre efikase RTC360 nje skaner lazer me performance te larte 3D, Leica Cyclone FIELD 360 mobile-device app per rregjistrime automatike ne kohe reale, dhe Leica Cyclone REGISTER 360  software zyre per te integruar modelin 3D ne menyre te persosur me rrjedhen e punes.
  • Capture scans, duke perfshire pasurimin e imazheve 'High Dynamic Range' (HDR), ne me pak se dy minuta.
  • Regjistro automatikisht levizjet tuaja nga stacioni ne stacion per te para-regjistruar skanimet tuaja në terren pa nderhyrje manuale.
  • Zgjero kapjen e te dhenave me informacion te ilustruar duke reflektuar realitetin ne vend.
Meso me shume

Kontakto per cmimin