Scanners

Leica BLK360 Imaging Laser Scanner

Scanneri me i vogel dhe me i thjeshte-per-tu-perdorur qe mund te imagjinohet.

Leica RTC360 3D Laser Scanner

3D Laser Scanner me efikas.

Leica ScanStation P50

3D laser scanner me Rrezen me te gjate, me i shpejti dhe me sigurti ne kete kategori.

Leica ScanStation P40 / P30

Scanner lazer universale me shpejtesi te larte.

Kontakto per cmimin