Leica DISTO™

Leica DISTO™ S910

Distancemates Lazerik me teknologji matese 3D, wifi dhe plug-in AutoCAD.

Leica DISTO™ D810 touch

Distancemates Lazerik per terren me pike gjetes, Bluetooth dhe touchscreen.

Leica DISTO™ D510

Distancemates Lazerik per terren me rreze 200m, pike gjetes digital dhe BT 4.0.

Leica DST 360

DST360 transformon DISTO™X3 & X4 ne nje stacion te vertete.

Leica DISTO™ D2

Distancemates Lazerik me rreze 100 metra me Bluetooth® Smart.

Leica DISTO™ D110

Distancemates Lazerik me I vogel ne bote me Bluetooth® 4.0.

Leica DISTO™ D1

I thjeshte ne perdorim dhe saktesi ne rreze.

Leica DISTO X4

Mates lazer rezistent me Pointfinder dhe mbrojtje ndaj ujit, pelhurit dhe renies.

Leica DISTO X3

Me mbrojtje ndaj ujit, pluhurit (IP65) dhe renies – i testuar deri ne 2m.

Kontakto per cmimin