Gjenerata e re te Total Station Manual

Leica Geosystems prezanton gjeneraten e re te Total Station Manual
Instrumentat e pare ne bote me opsion automatik te lartesise. Duke u bazuar ne trashegimine e cilesise te serise FlexLine, seria e re Leica FlexLine TS03, TS07 dhe TS10 eshte dizenjuar per te rritur produktivitetin ne terren duke kapur automatikisht lartesine.
Duke zevendesuar serine e kaluar te stacioneve totale manuale (Leica FlexLine TS02, TS06, TS09 dhe Leica Viva TS11), seria e re eshte projektuar per besueshmeri permes testimeve dhe vjen me programin me te fundit UX-focused software, Leica FlexField ose Leica Captivate. Duke mundesuar kalimin me te shpejte te te dhenave nga terreni ne zyre,  TS07 dhe TS10 ofrojne gjithashtu integrimin mobile te te dhenave.
Meso me shume

Kontakto per cmimin