Promocione

$12%

Leica FlexLine TS03

Deri me 15.03.2019

Na kontaktoni

$12%

Leica FlexLine TS07

Deri me 15.03.2019

Na kontaktoni

$12%

Leica FlexLine TS10

Deri me 15.03.2019

Na kontaktoni

Lajme

Gjenerata e re te Total Station Manual

Leica Geosystems prezanton gjeneraten e re te Total Station Manual


Instrumentat e pare ne bote me opsion automatik te lartesise. Duke u bazuar ne trashegimine e cilesise te serise FlexLine, seria e re Leica FlexLine TS03, TS07 dhe TS10 eshte dizenjuar per te rritur produktivitetin ne terren duke kapur automatikisht lartesine. (more…)

Read More
Leica RTC360 3D

Leica RTC360 3D teknologjia realitet perftuese e cila kombinon nje lazer skaner me performance te larte dhe aplikacion mobile per te kapur dhe regjistruar skanime ne kohe. (more…)

Read More
Leica BLK3D

Matje profesionale 3D ne kohe reale


Leica BLK3D eshte nje zgjidhje per matje me foto 3D ne kohe reale. Duke kombinuar sensore mates, software, dhe aftesite e perpunimit te te dhenave, Leica BLK3D ben matje ne fotografi me saktesi profesionale ne kohe reale.  Çdo imazh i kapur eshte nje matje e plote dhe e sakte 3D. (more…)

Read More