GNSS Systems

Software

Leica Geosystems ofron nje game te gjere te software-ve, te cilet jane zhvilluar nga Leica per sensoret e Leica-s dhe sebashku japin rendiment maksimal.

Smart Antennas

Antena kompakte dhe te lehta per pozicionime te sakta dhe te besueshme.

Receivers

  Leica Geosystems ofron nje game te gjere marresish qe ofrojne lidhje te persosur.

Controllers

Nje portfolio unikale per kontroller fushor wireless me programe me aplikacione te shumta dhe lehtesisht te perdorshem.

Systems

Sisteme te kombinuara GNSS dhe TPS.

Accessories

Perfitoni nga kualiteti, saktesia dhe siguria qe mundesojne aksesoret origjinale te Leica Geosystems. Te pershtatura per performancat e instrumentave te Leica Geosystems.

Kontakto per cmimin