DISTO™ & Lino

Leica DISTO™

Perzgjidhni Leica DISTO ™ per nevojat tuaja dhe perfitoni nga saktesia maksimale matese dhe funksionaliteti i avancuar.

Leica Lino Line & Point Lasers

Linjat Leica Lino dhe laseret e pikave jane te gjithanshme por te thjeshta per tu perdorur, duke bere nivelim te brendshem dhe matje siperfaqe ne menyre te shpejte dhe te thjeshte.

Leica 3D Disto

Mjet i persosur per matjen 3D, skanimin me saktesi 1 mm.

Apps

Aplikacione per te lidhur Bluetooth® Leica DISTO™ me telefon mobile.

Leica DISTO™ Packages

Asgje nuk eshte me e mire sesa te keni mjetet tuaja "gati" kur keni nevoje per to.

Accessories

Aksesore Leica DISTO ™ dhe Lino per performance maksimale.

Kontakto per cmimin