Total Stations

MultiStation

Multistation me skanim dhe i vehte-spiegueshem per zgjidhje precise.

Robotic Total Stations

Total Station produktive te teknologjise se avancuar Leica Geosystems, te cilet ofrojne saktesi dhe siguri me te larte, si dhe nje set i plote i applikacioneve on-board.

Controllers

Nje portfolio unikale per kontroller fushor wireless me programe me aplikacione te shumta dhe lehtesisht te perdorshem.

Manual Total Stations

Perfitoni rezultate te matjeve ne cdo format nepermjet Stacionit Total Manual Robust 4-aksial, me saktesi te larte kendore dhe EDM te fuqishme per matje pa reflektor.

Systems

Sisteme te kombinuara GNSS dhe TPS.

Accessories

Perfitoni nga kualiteti, saktesia dhe siguria qe mundesojne aksesoret origjinale te Leica Geosystems. Te pershtatura per performancat e instrumentave te Leica Geosystems.

Kontakto per cmimin