Smart Antennas

Leica GS18 I

Imagjino fuqine e Visual Positioning.

Leica GS18 T

GNSS RTK rover me I shpejti dhe me I lehte per -tu-perdorur ne bote.

Leica Viva GS16

Antena GNSS te vet-spieguese lider ne industry e matjeve

Leica Viva GS15

Antene GNSS e gjithanshme.

Leica Viva GS14

Antene GNSS kompakte dhe e fuqishme per rilevime.

Leica GS07

E prodhuar per ju.

Leica GMX910

Marres GNSS me antene te integruar per monitorime.

Kontakto per cmimin