Leica Lino L4P1

Lazeri me i fuqishem me shume vija per nivelim, shtrirje dhe vendosje.
DOWNLOADS
Meso me shume

Related Products

Leica Lino L2G

Lazer me vete nivelim me 2 linja te gjelbra shume te dukshme.

Leica Lino L2P5G

Lazer kompakt me 2 linja te gjelberta dhe 5 pika.

Leica Lino P5

Lazer me vete nivelim me 5 pika dhe adapter per shume qellime.

Kontakto per cmimin