Leica DISTO™

Select the right Leica DISTO™ laser distance metre for your needs and take advantage of the ultimate measuring precision and advanced functionality

Related Products

Leica Lino L2G

Lazer me vete nivelim me 2 linja te gjelbra shume te dukshme.

Leica Lino L2P5G

Lazer kompakt me 2 linja te gjelberta dhe 5 pika.

Leica DISTO X3

Me mbrojtje ndaj ujit, pluhurit (IP65) dhe renies – i testuar deri ne 2m.

Kontakto per cmimin